Customer service +31 (0)43 855 21 86

Go to account settings

Privacyverklaring

Privacyverklaring Sketch

Voor Sketch is uw privacy is van groot belang. Daarom verwerken wij uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Zonder uw toestemming verstrekken wij geen persoonsgegevens aan derden. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 16 april 2022.

Orders

Wij gebruiken de volgende gegevens, voor het verwerken van bestellingen:

  • Naam en adres
  • Telefoonnummer
  • Facturatie adres
  • E-mailadres
  • Betalingsdetails

Nieuwsbrief

We hebben een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over onze producten. Uw e-mailadres wordt alleen met uw uitdrukkelijke toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Elke nieuwsbrief bevat een link om u af te melden voor onze nieuwsbrief.

Registratie

Voor bepaalde functies van onze diensten kunt u zich vooraf registreren, middels uw persoonlijke Sketch account. Na uw aanmelding bewaren wij uw gebruikersnaam en de door u verstrekte persoonsgegevens zodat u deze niet bij elk bezoek aan onze website opnieuw hoeft in te vullen, om contact met u op te nemen in verband met de uitvoering van de overeenkomst, facturatie en betaling, en om een overzicht geven van de producten en diensten die u bij ons heeft aangekocht. Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die u met ons heeft gesloten of indien dit wettelijk verplicht is. Bij een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Om u te registreren op onze website hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Naam en adres
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres

Cookies

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, kunnen wij cookies gebruiken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die kunnen worden gelezen door een webserver in het domein dat de cookie op uw harde schijf heeft geplaatst. Cookies worden gebruikt om uw voorkeuren en instellingen op te slaan.

Google Analytics

Om analyses samen te stellen, zoals hoe vaak gebruikers onze website bezoeken en welke pagina's ze daarbij bezoeken, gebruiken we Google Analytics. Google Analytics verzamelt het IP-adres dat aan u is toegewezen op de datum dat u de website bezoekt. We gebruiken de informatie die we krijgen van Google Analytics alleen om de technische prestaties van onze website te onderhouden en te verbeteren. We combineren de door het gebruik van Google Analytics verzamelde informatie niet met persoonlijk identificeerbare informatie.

Social media buttons

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Deze buttons worden door de aanbieders van deze diensten gebruikt om uw persoonsgegevens te verzamelen.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een veilige en zorgvuldige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaringen van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik maakt.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te verminderen. 

Uw rechten

U heeft te alle tijde het recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens die wij van u hebben. Neem contact met ons op om u uw persoonlijke gegevens te verstrekken.

U heeft te allen tijde het recht om alle door ons verwerkte persoonsgegevens te wissen, behalve in de volgende situaties:

  • U heeft een lopende zaak met onze klantenservice
  • U heeft een openstaande bestelling die nog niet of gedeeltelijk is verzonden
  • U heeft een openstaande schuld bij ons, ongeacht de betalingswijze
  • Als u verdacht wordt of misbruik heeft gemaakt van onze diensten in de afgelopen vier jaar
  • Als u een aankoop heeft gedaan, bewaren wij de benodigde persoonlijke gegevens in verband met uw transactie voor boekhoudkundige verplichtingen.

Klacht indienen

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan direct contact met ons op. Wij hopen graag gezamenlijk tot een oplossing te komen. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Contactgegevens

Sketch
Bredestraat 2A
6211HC Maastricht
Nederland

[email protected] 
+31(0)43 855 21 86

Keep in touch

Geen zorgen, wij sturen geen spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »