Customer service +31 (0)43 855 21 86

Go to account settings
Trustpilot

Saldo cadeaubon controleren

Privacy statement

Privacy- en cookieverklaring Sketch

Via onze webshop worden privacygevoelige gegevens. Sketch acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dit betekent onder andere dat wij:

Onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot enkel de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden; u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist; passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Sketch is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring lichten wij toe welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webshop sketch-store.com. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten hetgeen we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op. 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze correct af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, ip-adres, factuuradres, geboortedatum, nickname, profielfoto, naw- gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden

Wij werken met verschillende bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account

U kunt zich bij onze webshop registeren middels een persoonlijk Sketch account. U dient dan informatie over uzelf op te geven en een gebruikersnaam te kiezen. Daarmee creëren wij een account, waarop u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw profielfoto, nickname, betalingsgegevens, e-mailadres, ip-adres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot u uw account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt uw account informatie ten alle tijde aanpassen.

Gegevensverstrekking aan derden

Wij werken met verschillende bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

'KEEP IN TOUCH' 

Wij maken gebruik van de tool 'KEEP IN TOUCH' op de hoofdpagina van onze webshop, waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. 

Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webshop. Middels deze statistieken verbeteren wij onze webshop om zo bijvoorbeeld nog relevantere informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, nickname, betalingsgegevens, geslacht, ip-adres, profielfoto, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

Verstrekken aan derden

Wij werken met verschillende bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame

Wij willen u graag op de hoogte houden betreft acties en nieuwe producten en/ of diensten. Dit doen wij:

per post
per e-mail
per telefoon
via social media 

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat beschreven hoe u dit kunt doen. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit tevens doorgeven.

Locatiegegevens

Mits dit nodig is voor bepaalde diensten, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/ kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Hierover hebben wij helaas geen controle. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder.

Advertenties

Onze webshop vertoont geen advertenties. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, delen wij uw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, mits wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dit vereist, in het kader van onderzoek of bij het vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webshop.

In onze webshop zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webshop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, echter kan het zijn dat bepaalde functies van onze webshop dan niet 100% functioneren. 

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webshop gebruiken. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We houden de beveiliging nauwlettend in de gaten en voeren regelmatig vereiste wijzigingen door. 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

• het laten corrigeren van fouten

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

• intrekken van toestemming

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit betreft de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Sketch
Bredestraat 2A
6211HC Maastricht
Nederland

[email protected] 
+31(0)43 855 21 86

Keep in touch

Geen zorgen, wij sturen geen spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »